Massages

Klassieke massage

25, 50 of 75 minuten
Een massage op basis van klassieke massagetechnieken. Hierbij zitten zowel oppervlakkige technieken alsook  technieken die steviger zijn en dieper het spierweefsel in gaan. U kunt bij de masseur altijd aangeven of u een stevige druk of juist een mildere druk prefereert. Zo stemt de masseur de massage af op uw specifieke wensen.

Effleur massage

 25 of 50 minuten
De effleur massage is een massage die voornamelijk bestaat uit strijkingen. Dit is een oppervlakkige techniek. Dit is dan ook een relatief zachte massage. Uiterst geschikt om te rust te komen.

Bamboemassage

25, 50, 75 minuten
Bamboe is een oersterk en vederlicht natuurproduct. Het neemt snel warmte over en past door de rondingen uitstekend in een massageroutine. Met behulp van bamboestokken worden de spieren los gemasseerd. Tijdens de massage wordt afwisselend gemasseerd met de handen en de bamboestokken. Met de bamboestokken is het makkelijker om druk uit te oefenen op het lichaam waardoor deze massage relatief eenvoudig vrij stevig uitgevoerd kan worden. Zoals bij iedere massage kunt u zelf aangeven of u de druk zachter of juist steviger wilt ervaren.

 ***