FAQ

Kan ik een keuze maken uit een masseur of een masseuse?
Dit is niet mogelijk. Op het moment kunnen wij als klein bedrijfje enkel een masseur aanbieden.

Kan ik een 25 minuten massage aan huis boeken?
Een boeking op locatie / aan huis moet minstens een duur van 50 minuten bedragen. Het is daarbij wel mogelijk om bijvoorbeeld twee massages van ieder 25 minuten te boeken. Wanneer u naar onze praktijk komt, is het wel mogelijk om een enkele massage van 25 minuten te boeken.

Welke kleding kan ik het beste dragen tijdens een massage?
Uw ondergoed kunt u aanhouden tijdens de massage. Wanneer u op uw buik gaat liggen op de massagetafel, dan zullen wij bij de dames de BH bandjes losmaken zodat er geen massageolie op het textiel komt.  Wij zullen u altijd toedekken met meerdere handdoeken.

Hoelang van te voren moet ik een massage reserveren?
Afhankelijk van onze beschikbaarheid, zou het mogelijk zijn om op dezelfde dag nog een massage te boeken. Echter komt dit in de praktijk weinig voor en is het raadzaam om enkele dagen van te voren een boeking vast te leggen. Uiteraard kunt u altijd bellen of mailen om na te gaan wat de actuele mogelijkheden zijn.

Wat zijn jullie openingstijden?
Wij hanteren geen vaste openingstijden. Een massage is afhankelijk van de beschikbaarheid van de masseur. Deze beschikbaarheid zal per week variëren, maar in het algemeen zijn onze diensten voornamelijk in de avonduren of in het weekend te boeken.
Uiteraard kunt u altijd bellen of mailen om na te gaan wat de actuele mogelijkheden zijn.

Kan ik iemand een massage cadeau doen?
Het is mogelijk om een cadeaubon bij ons te bestellen en af te halen. Hierbij kunt u zelf aangeven welk bedrag hierop komt te staan. Let wel: het bedrag moet minstens
€ 20,00 bedragen, aangezien dit de prijs is van onze voordeligste massage.

Zijn erotische massages mogelijk?
Wij bieden geen erotische massages aan en wensen dan ook op geen enkele manier hiermee geassocieerd te worden.

***